Паска

Новий смак класичної паски
У кожного є свій улюблений рецепт великодніх пасок. Надайте йому нового свіжого смаку – додавайте сублімовані ягоди і фрукти в тісто і як прикраса.
Нашу паску ми пекли з додаванням сублімованого апельсина шматочками 2-7мм, а для прикраси використовували сублімовану вишню, сублімовану чорницю, сублімовані полуницю і ананас шматочками 2-5мм, а також, зернятка малини і слайсы апельсина. Ну, а в глазур додали порошок сублімованої малини і чорної смородини, завдяки цьому, вона придбала незвичайний і яскравий колір.
Паски вийшли дуже ароматні і красиві.
Сублімовані ягоди і фрукти – це прекрасна альтернатива синтетичним присипка і солодким цукатам. Натуральні, без цукру і такі смачні!
Інші новини