Сирники та порошки сублімованих овочів і зелені
Різнокольорові сирники. Крім яскравого кольору, у них ще і незвичайний смак. Адже наш сирники солоні!
Приготувати такі сирники дуже просто. Змішуємо сир з сиром фета, додаємо яйце, борошно і порошки сублімованих овочів і зелень.
В наші сирники ми додали порошок сублімованого шпинату, порошок сублімованої буряків і сублімований кріп. В процесі приготування, перед додаванням борошна, розділили сирно-яєчну масу на три частини і кожну додали різні порошки. Щоб домогтися бажаної інтенсивності кольору, додайте порошки потроху, домагаючись бажаного відтінку. Завершуємо процес замісу борошном до потрібної консистенції. Обсмажуємо на рослинному маслі на сковороді. Традиційне соняшникова олія рекомендуємо замінити рафінованим кокосовим, так сирники вийдуть ще смачніше і корисніше.
Найкраще такі подавати сирники зі сметаною в яку додати порошок сублімованого кропу.
Приємного апетиту!