Лецитин соєвий

Соєвий лецитин рідкий - справжній помічник для кондитерів!
⠀
Соєвий лецитин отримують з очищеної соєвої олії. Це натуральна і безпечна харчова добавка, що широко використовується в харчовій промисловості. Лецитин сприяє згущенню та доданню однорідності продуктам і здатний поєднати воду та жири.
⠀
Соєвий лецитин застосовують при виготовленні майонезу, соусів, маргарину, сиру, вафель, шоколаду та цукерок. Так само його використовують як стабілізатор для морозива. Лецитин сприяє тривалому зберіганню випічки та здоби, не дає швидко черствіти, тому дуже популярний серед кондитерів та виробників хліба.
⠀
⠀
Соєвий лецитин отримують з очищеної соєвої олії. Це натуральна і безпечна харчова добавка, що широко використовується в харчовій промисловості. Лецитин сприяє згущенню та доданню однорідності продуктам і здатний поєднати воду та жири.
⠀
Соєвий лецитин застосовують при виготовленні майонезу, соусів, маргарину, сиру, вафель, шоколаду та цукерок. Так само його використовують як стабілізатор для морозива. Лецитин сприяє тривалому зберіганню випічки та здоби, не дає швидко черствіти, тому дуже популярний серед кондитерів та виробників хліба.
⠀
Інші новини