
Сублімовані фрукти GF Trading: ананас сублімований четвертинки, 15г, Україна ТМ "GF"
80 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 4-015-0
Сублімовані фрукти: ананаси сублімовані (ліофілізовані / сушені) четвертинками 15г, для вашого перекусу
Сублімований ананас четвертинками в упаковці 15 грам – такий же джерело вітамінів і мікроелементів, як і свіжий, щойно зірваний ананас. Адже суть сублімаційного або ліофілізованих – це нормальні процеси висушування, при яких з фрукта не зникають ні вітаміни, ні мікроелементи.
Домогтися збереження обсягу, смаку, кольору і запаху сублімованого ананаса четвертинками допомагає шокове заморожування і процес висушування у вакуумі, при якому лід випаровується з фруктів, минаючи фазу води.
Як відомо, в горах вода закипає при більш низькій температурі. У сублімаційного камері можна домогтися такого пониження тиску, при якому вода буде кипіти і випаровуватися з фрукта при кімнатній температурі, відповідно з льоду перетворюючись відразу в пар. При такій низькій температурі з ананасами, порізати четвертинками, не будуть випаровуватися вітаміни, мінерали, мікроелементи, органічні кислоти, дубильні речовини, а так само велика частина таблиці Менделєєва у вигляді заліза, солей магнію, калію, цинку, йоду і фосфору з фітонцидами.
Так що улюблений усіма нами вітамін «С» не зруйнуватися (температура, при якій він руйнується 70°С) і він залишається в четвертинках подрібненого і висушеного сублімаційної сушки ананаса.
Ананас сублімований четвертинками 15г при такій ліофільної сушки повністю зневоднюється і процеси обміну всередині неї, через відсутність рідини, майже повністю зупиняються.
Після такої сушки в упаковці 15 г без доступу повітря і світла фрукти ананаси половинками можуть зберігатися роками.
Чому варто купити ананас четвертинками в Києві у нас?
Все дуже просто!
- Ми маємо всі сертифікати відповідності;
- Сублімований ананас четвертинками пройшов всі заводські лабораторні дослідження;
- У стерильних заводських умовах він проходить всі стадії очищення, різання і обробки;
- Навіть після процесу ліофілізації, вручну йде процес відбору всіх некондиційних зразків;
- В окремому цеху з низьким рівнем вологості, його фасують у герметичні 15 грамові упаковки;
- На кожному етапі виробництва йде найсуворіших контроль якості всіх процесів.
Ціна сублімованого ананаса четвертинками 15г в Україні складається з багатьох складових, але одне завжди незмінно, при замовленні через наш сайт gf.kyiv.uaви отримуєте однакову ціну по всій Україні, а при оптовому замовленні, ще й безкоштовну доставку.
Область застосування фрукта - ананаса четвертинками:
- Промислове виробництво продуктів харчування;
- Виготовлення джемів, варення, повидла і цукатів;
- Випічка в кулінарії;
- Кондитерське виробництво;
- Снеки і перекус в кафе, ресторанах, на заправках і кінотеатрах;
- Спортивне та дитяче харчування;
- Дієтологія;
- Косметологія.
Різноманітність застосування ананаса сублімованого четвертинками в 15-грамовій упаковці просто величезна. Фрукти використовують від простого перекусу до складного кондитерського виробництва.
Ананаси сприяють нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту і травної системи, а також вони застосовуються для попередження запорів і підвищення апетиту.
Американські вчені доказали, що вживання ананасів знижує ризик появлення ракових захворювань внутрішніх органів, а підшлункової залози, молочних залоз та печінки. Шматочок ананаса ліофілізованого після основного прийому їжі перешкоджає утворюню зубного нальоту.
Сублімований ананас четвертинками зберігає 95% усіх вітамінів й корисних мікроелементів.
Вага: 15 грам / упаковка.
Срок придатності: 2 роки.
Умови зберігання: в сухому місці, в щильно закритій упаковці, без попадання сонячних променів.
Упаковка: дой-пак с zip-замком.
Країна виробник: Україна.
Основні | |
---|---|
Виробник | GF |
Країна виробник | Україна |
Вага | 15 г |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак пакет з металізованої плівки з застібкою Zip-Lock. |
Склад | Ананас |
Тип обробки | Сублімація / ліофілізація |
Термін придатності | 12 мес |
Метод приміщення ягід в упаковку | Фасування |
Умови зберігання | У заводській упаковці при температурі 18±2°C і вологості не більше 65%. |
Наявність солі | Без солі |
Наявність консервантів | Без консервантів |
Наявність ароматизаторів | Без ароматизаторів |
Сфера використання | Як снек, здоровий перекус, використовується для додавання в каші швидкого приготування, йогурти та смузі. |
Тип продукції | Сублімовані |
Культура | Ананас |
- Ціна: 80 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Пакет дой-пак з Zip-замком.