Яблука часточками зелені 100г сублімовані, натуральний фрукт від українського виробника
243 ₴/упаковка
- В наявності
- Код: 4-005-2
Сублімовані яблука від GF Trading: нові враження від знайомого продукту!
Сублімоване часточками яблуко зелене – такий же джерело вітамінів і мікроелементів, як і свіже, тільки зірване з гілки яблуко. Адже суть сублімаційного або ліофілізованих – це нормальні процеси висушування, при яких з фрукта не зникають ні вітаміни, ні мікроелементи, нічого крім вологи.
Домогтися збереження обсягу, смаку, кольору і запаху в сублімованому яблуці часточками допомагає шокове заморожування і процес висушування у вакуумі, при якому лід випаровується, минаючи фазу води.
Як відомо, в горах вода закипає при більш низькій температурі. У сублімаційного камері можна домогтися такого пониження тиску, при якому вода буде кипіти і випаровуватися з фрукта при кімнатній температурі, відповідно з льоду перетворюючись відразу в пар. При такій низькій температурі з яблука, порізані часточками, не будуть випаровуватися вітаміни, мінерали, мікроелементи, органічні кислоти, дубильні речовини, а так само велика частина таблиці Менделєєва у вигляді заліза, солей магнію, калію, цинку, йоду і фосфору з фітонцидами.
І улюблений усіма нами вітамін «С» не зруйнується, а залишається в часточках подрібненого і висушеного сублімаційної сушки зеленого яблука.
Яблуко повністю зневоднюється (залишкова вологість кінцевого продукту ок. 5%). В такому стані (у герметичній упаковці) продукт може зберігатися тривалий час. Термін придатності, який визначений виробником, становить 1 рік, але є багато прикладів, коли термін придатності продуктів після сублімації становить 5-10 років.
Чому варто купити зелене яблуко часточками в Києві у нас:
Все дуже просто!
- Ми маємо всі сертифікати відповідності;
- Сублімоване зелене яблуко часточками пройшло всі заводські лабораторні дослідження;
- У стерильних заводських умовах воно проходить всі стадії очищення, різання і обробки;
- Навіть після процесу ліофілізації, вручну йде процес відбору всіх некондиційних зразків;
- В окремому цеху з низьким рівнем вологості, його фасують у герметичні упаковки;
- На кожному етапі виробництва йде найсуворіших контроль якості всіх процесів.
Область застосування сублімованих фруктів:
- Промислове виробництво продуктів харчування;
- Випічка в кулінарії;
- Кондитерське виробництво;
- Снеки і перекус в кафе, ресторанах, на заправках і кінотеатрах;
- Спортивне та дитяче харчування;
- Дієтологія.
Різноманітність застосування зеленого сублімованого яблука просто величезна. Фрукти використовують від простого перекусу до складного кондитерського виробництва.
Американські вчені довели, що вживання яблук знижує ризик ракових захворювань внутрішніх органів, а саме: підшлункової залози, молочних залоз, товстої кишки і печінки. Шматочок яблука після основного отвору їжі перешкоджає виникненню зубного нальоту, а ще є прекрасним масажером для ясен.
Термін придатності: 1 рік.
Умови зберігання: у сухому місці, в щільно закритій упаковці, подалі від прямого сонячного світла.
Упаковка: дой-пак з zip-замком.
Країна виробник: Україна.
Вдалих вам покупок!
Основні | |
---|---|
Виробник | GF |
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак пакет з металізованої плівки з застібкою Zip-Lock. |
Тип обробки | Сублімація / ліофілізація |
Термін придатності | 12 мес |
Метод приміщення ягід в упаковку | Фасування |
Умови зберігання | У заводській упаковці при температурі 18±2°C і вологості не більше 65%. |
Наявність солі | Без солі |
Наявність консервантів | Без консервантів |
Наявність ароматизаторів | Без ароматизаторів |
Сфера використання | Як снек, здоровий перекус, використовується для додавання в каші швидкого приготування, йогурти та смузі. |
Тип продукції | Сублімовані |
Культура | Яблуня |
- Ціна: 243 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Пакет дой-пак з Zip-замком.