Ананас шматочки 2-5мм - 100г сублімований /ліофілізований / сушений натуральний
364 ₴/упаковка
- В наявності
- Код: 4-016-1
Сублімовані фрукти GF Trading: ананаси сублімовані (ліофілізовані / сушені) шматочками
Сублімований ананас шматочками – такий же джерело вітамінів і мікроелементів, як і свіжий, щойно зірваний ананас. Адже суть сублімаційного або ліофілізованих – це нормальні процеси висушування, при яких з фрукта не зникають ні вітаміни, ні мікроелементи.
Домогтися збереження обсягу, смаку, кольору і запаху сублімованого шматочками ананаса допомагає шокове заморожування і процес висушування у вакуумі, при якому лід випаровується з фруктів, минаючи фазу води.
Як відомо, в горах вода закипає за більш низької температури. В сублімаційній камері можна досягти такого зниження тиску, при якому вода буде кипіти і випаровуватися з фрукта при комнатній температурі, відповідно з льоду перетворюватись у пар. При такій низькій температурі з фрукта не будуть зникати вітаміни, мінерали, мікроелементи, органічні кислоти.
Так що, улюблений усіма нами вітамін «С» не зруйнується (температура, при якій він руйнується 70°С) й він залишається в шматочках корисного сушеного ліофільній сушці ананаса.
Ананас сублімований четвертинками при такій сублім сушені повністю зневоднюється і процеси обміну всередині нього, через відсутність рідини, майже повністю зупиняються.
Після такої сушки в упаковці без доступу повітря і світла фрукти шматочками можуть зберігатися роками.
Чому варто купити ананас шматочками у нас?
Все дуже просто!
- Ми маємо всі сертифікати відповідності;
- Сублімований ананас в шматочках пройшов всі заводські лабораторні дослідження;
- У стерильних заводських умовах він проходить всі стадії очищення, різання і обробки;
- Навіть після процесу ліофілізації, вручну йде процес відбору всіх некондиційних зразків;
- В окремому цеху з низьким рівнем вологості, його фасують у герметичні 50 грамові упаковки;
- На кожному етапі виробництва йде найсуворіших контроль якості всіх процесів.
Область застосування фрукта - порізаного шматочками ананаса 2-5 мм:
- Промислове виробництво продуктів харчування;
- Випічка в кулінарії;
- Кондитерське виробництво;
- Снеки і перекус в кафе, ресторанах, на заправках і кінотеатрах;
- Спортивне та дитяче харчування;
- Дієтологія;
Різноманіття використання сублімата ананаса невеликими 2-5 мм шматочками в 50 грамовій упаковці дуже велике. Фрукти використовують як простий перекус та у складному кондитерському виробництві.
Субліморовані фрукти зберігають 95% усіх вітамінів та корисних мікроелементів, а завдяки довготривалому строку зберігання, цими фруктами можна ласувати навіть взимку та навесні!
Строк придатності: 1 рік.
Умови зберігання: в сухому місті, в щільно закритому пакуванні, без попадання прямих сонячних променів.
Упаковка: дой-пак с zip-замком.
Країна виробник: Україна.
Вдалих Вам покупок!
Основні | |
---|---|
Виробник | GF |
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Термін придатності | 12 мес |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак пакет з металізованої плівки з застібкою Zip-Lock. |
Тип обробки | Сублімація / ліофілізація |
Метод приміщення ягід в упаковку | Фасування |
Умови зберігання | У заводській упаковці при температурі 18±2°C і вологості не більше 65%. |
Наявність солі | Без солі |
Наявність консервантів | Без консервантів |
Наявність ароматизаторів | Без ароматизаторів |
Сфера використання | Як снек, здоровий перекус, використовується для додавання в каші швидкого приготування, йогурти та смузі. |
Основні атрибути | |
Культура | Ананас |
Тип продукції | Сублімовані |
- Ціна: 364 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Пакет дой-пак з Zip-замком.