Буряк порошок 100г сублімована /ліофілізована/ натуральна від українського виробника
167 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 10-004-1
- +380 (93) 817-36-78Михайло
Буряк сублімована натуральна мелена порошок
Сублімація - це один з способів збереження продуктів у сухому вигляді. Завдяки практично повного зневоднення, буряк легко перетирається до стану порошку, що дозволяє використовувати її як натуральний харчовий барвник. Пельмені, вареники, млинці, бісквіти, пироги придбають насичений і яскравий колір. Достатньо додати лише невелику кількість порошку сушеної буряків у процесі приготування тіста і вже знайомі і звичні для всіх страви набудуть яскраве і незвичайне забарвлення.
Вакуумна сублімаційна сушка дозволяє зберегти до 98% корисних речовин і вітамінів, що містяться в свіжому продукті, що робить сублімований буряк не менш корисним свіжого.
Використовуючи порошок сублімованих буряків як барвник при приготуванні різного тіста, ви позбавляєте себе від безлічі підготовчих процесів, адже порошок дуже економічний у використанні і дуже зручний природній барвник. Ще одною перевагою сублімованої продукції є тривалий термін зберігання, при герметично закритій упаковці і без потрапляння прямих сонячних променів, сублімований буряк в порошку може зберігати терміном до 1 року.
Основні | |
---|---|
Виробник | GF |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сублімовані |
Культура | Буряк |
Вага | 100 г |
Загальні характеристики | |
Упаковка | Дой-пак пакет з металізованої плівки з застібкою Zip-Lock. |
Користувальницькі характеристики | |
Тип обробки | Сублімація / ліофілізація |
Метод приміщення ягід в упаковку | Фасування |
Умови зберігання | У заводській упаковці при температурі 18±2°C і вологості не більше 65%. |
Наявність солі | Без солі |
Харчова (поживна) цінність продукту | |
Енергетична цінність на 100 р. | 1412 кДж / 338 ккал |
білки (на 100г продукту) | 9,9 |
жири ( на 100г продукту) | 1,48 |
вуглеводи (на 100г продукту) | 71,2 |
- Ціна: 167 грн