Сухий яєчний білок – це незамінний помічник для кондитерів. Зручний та економічний у використанні, він завжди буде у Вас під рукою та дозволить приготувати легкі повітряні десерти.
Пастеризований порошок яєчного білка спеціально розроблений для приготування білкової глазурі, зефіру, суфле, безе, цукерок та інших кондитерських виробів. Він має високу піноутворювальну здатність і піностійкість, не темніє після термічної обробки і має високе співвідношення при регідратації 1:10.
Щоб приготувати готову білкову суміш, додайте в порошок невелику кількість води, до утворення кашки, потім додайте решту води, витримуючи співвідношення 1:10.
Використовуючи кондитерський сухий білок для приготування безе або зефіру, Ви значно зменшуєте витрату продуктів і економите час, адже Вам не потрібно розділяти білки від жовтків і вигадувати куди ж потім їх застосувати ті ж жовтки, що залишилися.
Також сухий білок має термін зберігання до 24 місяців, що є великою перевагою, адже порошок завжди буде у Вас під рукою і ви зможете використовувати його за першої необхідності.
Сухий кондитерський яєчний білок стане чудовим помічником як на кухні у професіоналів, так і у господарок, які люблять готувати домашню випічку та радувати гостей своїми кондитерськими витворами.
Основні | |
---|---|
Виробник | Igreca |
Країна виробник | Франція |
Упаковка | Дой-пак пакет з металізованої плівки з застібкою Zip-Lock. |
Вага (г) | 100 |
Термін зберігання | 2 роки |
- Ціна: 97 ₴