Соєвий лецитин отримують з очищеної соєвої олії. Це натуральна і безпечна харчова добавка, що широко використовується в харчовій промисловості. Лецитин сприяє згущенню та доданню однорідності продуктам і здатний поєднати воду та жири.
Соєвий лецитин застосовують при виготовленні майонезу, соусів, маргарину, сиру, вафель, шоколаду та цукерок. Так само його використовують як стабілізатор для морозива. Лецитин сприяє тривалому зберіганню випічки та здоби, не дає швидко черствіти, тому дуже популярний серед кондитерів та виробників хліба.
Лецитин є не тільки безпечною добавкою для харчових продуктів, а й сприятливо впливає на організм. Соєвий лецитин покращує травлення, роботу жовчного міхура, сприяє зниженню рівня холестерину, сприятливо впливає на роботу серця та судинної системи.
Тому використовувати соєвий лецитин у кулінарії та кондитерстві не тільки безпечно, але й корисно.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Нідерланди |
Вага | 1000 г |
Додаткові характеристики | |
Упаковка | Пластикова тара |
- Ціна: 250 ₴/кг