Апельсин слайсами 100г сублімований натуральний від українського виробника
270 ₴/упаковка
- Під замовлення
- Код: 4-30-1
Сублімовані апельсини /ліофілізовані / сушені/ слайси для вашого перекусу або декору
Сушені цитруси слайсами – такий же джерело вітамінів і мікроелементів, як і свіжий, щойно зірвану з гілки апельсин. Адже суть сублімаційного або ліофілізованих – це нормальні процеси висушування, при яких натуральних сублімованих продуктів не зникають ні вітаміни, ні мікроелементи, у вакуумі йде, тільки інтенсивне випаровування вологи.
Домогтися збереження обсягу, смаку, кольору і запаху висушеному ліофілізованому апельсині слайсами допомагає шокове заморожування і процес висушування у вакуумі, при якому лід випаровується з продукту, минаючи фазу води.
Як відомо, в горах вода закипає при більш низькій температурі. У сублімаційного камері можна домогтися такого пониження тиску, при якому вода буде кипіти і випаровуватися з продуктів при кімнатній температурі, відповідно з льоду перетворюючись відразу в пар. При такій низькій температурі з сухого апельсина, порізані кружальцями, не будуть випаровуватися вітаміни, мінерали, мікроелементи, органічні кислоти, дубильні речовини, а так само велика частина таблиці Менделєєва в т. ч. залізо, солі магнію, калію, цинку, йоду і фосфору з фітонцидами.
За такої делікатної сушінні, улюблений усіма нами вітамін «С» не руйнується і він залишається в колечках подрібненого і висушеного сублімаційної сушки апельсина.
Чому варто купити сублімований фрукт у нас?
Все дуже просто!
- Продукт виробляється на українському заводі, за унікальною технологією і з дотриманням найвищих стандартів якості і безпеки харчових продуктів, що підтверджується сертифікатом FSSC 22000;
- Якість продукції підтверджується сертифікатом виробника;
- Перед початком процесу сублімації вихідна продукція проходить суворий лабораторний вхідний контроль.
Область застосування висушеного фрукта - сублимата апельсина слайсами:
- Як кондитерське сировину і смачний наповнювач або декор для різних кулінарних шедеврів і експериментів;
- Як інгредієнти в випічку в кулінарії, особливо в поєднанні з продуктами какао;
- Декор шоколаду;
- Здоровий перекус для тих хто стежить за своїм харчуванням;
- Снеки і перекус в кафе, ресторанах, на заправках і кінотеатрах;
Апельсини, як фрукти використовують від простого перекусу до складного кондитерського виробництва з використанням різних кокосових, кунжутових, оливкаовыих олій, какао продуктів, какао масла, какао тертого.
Сушені цитрусові слайсами зберігають 95% корисних речовин та вітамінів. Завдяки довготривалому терміну зберігання, вони завжди будуть у вас під рукою!
Швидка та своєчасна доставка здійснюється зручним для вас способом, один із вибраних компаній перевізників.
Основні | |
---|---|
Виробник | GF |
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак пакет з металізованої плівки з застібкою Zip-Lock. |
Культура | Апельсин |
Тип обробки | Сублімація / ліофілізація |
Термін придатності | 12 мес |
Метод приміщення ягід в упаковку | Фасування |
Умови зберігання | У заводській упаковці при температурі 18±2°C і вологості не більше 65%. |
Наявність солі | Без солі |
Наявність консервантів | Без консервантів |
Наявність ароматизаторів | Без ароматизаторів |
Сфера використання | Як снек, здоровий перекус, використовується для додавання в каші швидкого приготування, йогурти та смузі. |
Тип продукції | Сублімовані |
- Ціна: 270 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Пакет дой-пак з Zip-замком.